Hogyan léphetek be a Naphimnusz Teremtésvédelmi Egyesületbe?

Nyomtatóbarát változat

Kedves Látogató!

Örülünk, hogy érdeklődsz a teremtésvédelem és a Naphimnusz Teremtésvédelmi Egyesület munkája iránt!
 
Jó helyen jársz, ha egy olyan civil szervezethez szeretnél kapcsolódni, amely aktívan igyekszik előmozdítani a teremtésvédelmi gondolkodást és cselekvést a helyi katolikus közösségekben és az Egyház intézményeiben egyaránt. Várunk tagjaink közé!

Tagságoddal hálózatba és párbeszédbe kerülhetsz hozzád hasonló, a teremtésvédelemért aktívan tenni vágyó emberekkel szerte az országból. Elsőként értesülhetsz programjainkról (nyilvánosakról és csak tagjainknak szólókról is), kezdeményezéseinkről, képzéseinkről, valamint önkéntesként is számtalan módon becsatlakozhatsz tevékenységeinkbe, és mi is szívesen támogatunk szakmailag a helyi teremtésvédelmi cselekvésben, ha szükséged van ránk.

Ha még nem tetted, olvasd el bemutatkozásunkat, és ismerd meg az Alapszabályunkat!

Belépési szándékodat az info@teremtesvedelem.hu címen jelezheted az alább letölthető belépési nyilatkozat kitöltésével és beküldésével.

A tagságod az elnökség jóváhagyása után az éves tagdíj (2000 Ft/év) befizetésével válik érvényessé. A tagdíjjal anyagilag is támogatod munkánkat, egyesületi működési költségeink fedezését. A tagdíjat átutalással fizetheted be, de kérjük, a befizetéssel várd meg a visszajelzésünket.

Ezt követően felveszünk az egyesületi levelezőlistára, és keresni fogunk, hogy jobban megismerkedhessünk.

Várjuk jelentkezésed!
a Naphimnusz Egyesület csapata

 

------------------------------------------

Letölthető belépési nyilatkozat:

naphimnusz_teremtesvedelmi_kozhasznu_egyesulet_-_belepesi_nyilatkozat_20230202.docx

naphimnusz_teremtesvedelmi_kozhasznu_egyesulet_-_belepesi_nyilatkozat_20230202.pdf