"Szeretet az igazságban" - Keresztény társadalmi elvek a gazdaságban

Nyomtatóbarát változat
"Szeretet az igazságban" - Mária Rádió
Dátum: 
2013-01-04
Helyszín: 
Mária Rádió

A mai műsorban Nemes Csabával, a Naphimnusz Egyesület egyik alelnökével együtt a 2009-ben XVI. Benedek pápától megjelent „Caritas in veritate” kezdetű enciklikáról, a keresztény ember társadalmi szerepéről, és a teremtett világ védelméről 2008-ban megjelent „Felelősségünk a teremtett világért” Püspökkari körlevélről beszélgetünk két meghívott vendégünkkel Nagy-Ambrus Nórával és Ábrahám Katalinnal. Mindketten a Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskolán futó „Keresztény társadalmi elvek a gazdaságban” négy szemeszteres szakirányú továbbképzés hallgatói. Erről is fogunk beszélni az adásban.

A műsor alatt él az adás telefonszáma (06-1-374-0904), amelyet hívjanak bátran, ha eszükbe jut a témánkkal kapcsolatban valami. Írhatnak nekünk a műsor Facebook csatornájára is a http://www.facebook.com/Teremtesvedelem címen, amelyet most nem figyelünk, az oda érkező kérdéseket később válaszoljuk meg. De várjuk elektronikus leveleiket is a Teremtésvédelmi Egyesület címére  ( info@teremtesvedelem.hu ). Várjuk hívásaikat, bejegyzéseiket!

A szerkesztő: Kükedi Zsolt 

Aki nem lesz rádió közelben, de Internet hozzáférése lesz, hallgassa az adást az Interneten gyors kapcsolattal itt: http://92.43.201.24:8000/mr.m3u.